Toont alle 15 resultaten

Hoofdlampen voor professionals

Als je voor je beroep een hoofdlamp nodig hebt, dan wil je graag een stevige en comfortabele hoofdlamp. Ook moet hij een lange levensduur hebben en voldoende licht geven. Daarom hebben wij speciaal voor professionals een selectie gemaakt van hoofdlampen die ontwikkeld zijn voor intensief gebruik onder zware omstandigheden. Hierdoor weet je zeker dat je een hoofdlamp koopt waar je op kunt bouwen én mee kunt bouwen!

Weet je niet welke je het beste kunt kiezen of wil je zakelijk meerdere aantallen bestellen? Bel ons dan gerust vrijblijvend op 0481-354040!

TIP: Bekijk alle mogelijkheden voor zakelijk bestellen!

Alle hoofdlampen

Ledlenser EXH8

 94.90

Alle hoofdlampen

Ledlenser EXH8R

 179.00

Alle hoofdlampen

Ledlenser H15R Work

 199.00
Aanbieding!

Alle hoofdlampen

Ledlenser H19R Core

 199.00

Alle hoofdlampen

Ledlenser H19R Signature

 319.00

Alle hoofdlampen

Ledlenser H5R Work

 89.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser H7R Signature

 159.00

Alle hoofdlampen

Ledlenser H7R Work

 119.00

Alle hoofdlampen

Ledlenser iH11R

 194.99

Alle hoofdlampen

Ledlenser iH5

 36.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser iH5R

 54.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser iH9R

 94.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser iLH8

 74.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser iLH8R

 144.95

Alle hoofdlampen

Ledlenser MH11

 144.95

Bouw en Industrie

Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het adviseren en leveren aan bedrijven in de bouw en industrie. Daarnaast ook aan andere technische bedrijven. Als het om hoofdlampen gaat dan weten we exact waar we het over hebben. Ook als je speciale wensen hebt over het gebruik of bijvoorbeeld de kleurtemperatuur van de lichtbundel.

ATEX hoofdlampen

Werk jij in een explosiegevoelige omgeving? Dan wil je natuurlijk veilig kunnen werken. Daarom hebben wij een aantal ATEX hoofdlampen met verschillende certificeringen opgenomen binnen ons assortiment.

Eigenschappen Professionele hoofdlampen

Wat maakt een hoofdlamp nu een professionele hoofdlamp? Allereerst zijn deze hoofdlampen extra degelijk uitgevoerd waardoor ze prima tegen een stootje kunnen. Daarnaast bieden ze meer dan voldoende lichtopbrengst en hebben ze allemaal een verstelbare lichtbundel. Ook zijn er voor alle genoemde producten meer dan voldoende accessoires en reserve-onderdelen beschikbaar.

Helmontage

Alle door ons aangeboden hoofdlampen zijn geschikt voor montage op een helm. Soms kan het zijn dat je hier een extra accessoire voor aan moet schaffen. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor het monteren van je hoofdlamp op of aan de helm.

Grotere aantallen bestellen

Wil je wat grotere aantallen bestellen? Dan kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke korting. Informeer naar de mogelijkheden!